SOUSE- VIDE LASSÚFŐZŐ
A Sous-Vide egy állandó alacsony hőmérsékleten, vákuumban történő főzési módszer. Az így elkészített ételek megőrzik ízüket és aromájukat, és nem veszítenek térfogatukból. Ezzel a módszerrel készíthetsz húst, halat, zöldséget, de pl. tojást is. Hogyan zajlik az ilyen főzés? A hozzávalókat egy speciális zacskóba helyezzük, pl. gyógynövényekkel vagy fűszerekkel. Ezután vákuumozóval etávolítjuk az összes levegőt a zacskóból. Ezt követően elegendő az így előkészített zacskót az előmelegített vízbe tenni, amit az Ardes lassúfőző segítségével melegített elő. Főzheti az ételt egy órát, három órát, de akár egész napot is. Az eredmény egy tökéletes étel nagyon precíz főzéssel.
JELLEMZŐK:
- Lassúfőző ételek elkészítéséhez Sous-Vide módszerrel
- Átlátható integrált kijelző, időzítő
- Megőrzi az ízeket és aromákat
- Elforgatható beállító gomb
- Vízszint jelek
- Alacsony energiafogyasztás (bemeneti teljesítmény max. 400 W)
- Méretek: 36,5 × 14 × 9 cm
Főzés ellenőrzés alatt
Az Ardes Sous-Vide K20 egy lassúfőző, amelyet egyszerűség és sokoldalúság jellemez. Ezért használják a professzionális vendéglátóhelyeken is. Lehetővé teszi a vízhőmérséklet precíz szabályozását, ami tökéletes eredményhez vezet az ételek elkészítésekor. A digitális kijelző 1 °C-os pontossággal mutatja a beállított hőmérsékletet és az elkészítési időt. Ennek köszönhetően soha nem fogja túlfőzni az ételt, ráadásul nagyon kevés energiát használ el.
TECHNIKAI PARAMÉTEREK:
- Típus: Lassúfőző
- Mélység: 14 mm
- Szélesség: 46 mm
- Magasság: 9 mm
- Áramfelvétel: 400 W
- Funkciók: Időzítő
PARAMÉTEREK ÉS SPECIFIKÁCIÓK
Tömeg | 1.1 kg |
Tömeg | 1.1 kg |